Frans Boute
Address:
Medisch Punt Charlois
Boergoensestraat 74
Rotterdam
3082KC
Phone:
010-4290741
Send an Email
(optional)
Miscellaneous Information:

Mijn naam is Frans Boute. Ik ben huisarts en kaderarts houding  en bewegingsapparaat in opleiding.

In mijn werk ben ik een specialist in veelzijdigheid. Als kaderarts met een specifieke expertise Bewegingsapparaat, wil ik zorgen voor een beter afgestemde zorg aan patiënten: de juiste zorg op de juiste plek.

De basis in mijn werk is evidence based medicine met gebruikmaking van de laatste literatuur en zeker ook van de NHG-standaarden

Ik zie als eerste ambitie om een betere zorg in ons eigen gezondheidscentrum, Medisch Punt Charlois  te ontwikkelen. Samen met de fysiotherapeuten en met psychologische ondersteuning wil ik hulp bieden aan patiënten met chronische pijnklachten van het bewegingsapparaat in onze buurt. En wil ik beweegprogramma’s voor chronisch zieken implementeren.

Ik zie ook als mijn taak collega’s na te scholen in onderzoek en behandeling van klachten en ziekten van het bewegingsapparaat. Met name de zorg voor chronische klachten. Ik denk aan het opvullen van lacunes in de kennis binnen de standaarden en soms ook het uitstijgen boven de NHG-standaarden. 

Ik zie ook als mijn doel om mee te werken aan anderhalve-lijnszorg voor chronische klachten van het bewegingsapparaat. Mijn positie  is aanvullend aan huisarts en specialist, en zeker niet concurrerend! Ik heb zitting in de werkgroep ‘lage-rugklachten’ in het Maasstad Ziekenhuis

Ik vind het een uitdaging om binnen de ketenzorg (onderdelen) van ketenstraten  mee te ontwikkelen waarin het bewegingsapparaat een grote rol speelt. Daarbij denk ik aan bijvoorbeeld valpreventie en osteoporose. 

Herkent u ook het feit dat patiënten met klachten van rug, armen en benen zonder goede beweegredenen en resultaten  steeds weer doorverwezen worden naar verschillende specialisten? Ik wil werken aan een grotere kennis en aan een betere zorg en minder doorverwijzingen: de juiste zorg op de juiste plek. 

Wanneer u dit herkent en gebruik wil maken van mijn expertise, onthoudt dan mijn naam: 

Frans Boute, huisarts en kaderarts bewegingsapparaat i.o.

www.huisartsenpraktijkboute.nl

De Juiste Zorg Op De Juiste Plek
 
Huisarts, Kaderhuisarts Bewegingsapparaat, Erkend Kwaliteits Consulent, Huisarts-opleider