Han Tan
Address:
In Manu Medici
Tingietersgilde 18
Houten
3994 XP
Send an Email
(optional)
Miscellaneous Information:

Je bezit pas iets als je het weg kan geven.

Investeren in mensen

Huisarts, manueel geneeskundige, vrijwilliger in ontwikkelingslanden

Patiëntenzorg

In mijn praktijk bewegingsapparaat In Manu Medici zie en behandel ik patiënten met klachten van het bewegingsapparaat vanuit een manueel geneeskundige invalshoek. U kunt bij mij terecht met en zonder verwijzing van de huisarts. Vergoeding door de zorgverzekeraar gebeurt uit de aanvullende verzekering uit het budget alternatieve geneeswijzen of beweegzorg, als u daar voor verzekerd bent.

Meer informatie vindt u op www.inmanumedici.nl

Kennis delen

Nascholingen voor huisartsen

Een kwart van de consulten gaat over het bewegingsapparaat. Twaalf NHG-­standaarden gaan over dit onderwerp. Toch voelen veel huisartsen zich niet “ervaren” op dit onderwerp. Op nascholingsdagen zie je het steeds weer: Huisartsen willen meer kennis over het bewegingsapparaat en hun vaardigheden lichamelijk onderzoek verbeteren.

In mijn workshops besteden we aandacht aan de inhoud van de NHG-­standaarden en lokaal onderzoek. Daarbij gaan we de diepte in met functionele anatomie, functie-­onderzoek en bewegingsketens. We oefenen op elkaar het lichamelijk onderzoek en geven elkaar feedback op handvatting en ergonomie. Je leert je bevindingen te interpreteren en te kiezen voor de beste behandeling of een gerichte verwijzing.

Je vindt me op www.inmanumedici.nl.

Andere vormen van kennis delen

Op de website www.huisartsprotocollen.nl plaats ik (samenwerkings)protocollen voor binnen de huisartsenpraktijk.

Ik bied onderwijsprogramma's voor triage van letsels van het bewegingsapparaat door verpleegkundigen op de huisartsenpost.